Betaal via Ideal, Paypal of Bancontact

Gratis Verzending In NL Boven 250,-

Shampoo mee op reis

Op vakantie!

We mogen weer: op reis. Met de auto of het vliegtuig kunnen we weer de grens over of toch besluiten om in eigen land op vakantie te gaan. Maar de echte vraag is; hoe neem je shampoo mee op reis?

Als we met het vliegtuig gaan, nemen we steeds vaker alleen handbagage mee, maar daar zijn regels aan verbonden. Zo zijn er beperkingen op vloeistoffen en laat nou vooral veel van de cosmetica in vloeibare vorm verkrijgbaar zijn. Dus hoe ga je nu die shampoo meenemen? Of je conditioner? Je douchegel? Of kies je ervoor om het dan maar op vakantie te kopen? Dat kan, maar je kunt ook kiezen voor deze producten in vaste vorm. Ze zijn kleiner, waardoor ze minder ruimte in nemen en werken net zo goed of zelfs beter dan de vloeibare producten. Ook doe je er gemiddeld langer mee dan met hun vloeibare tegenhanger. What not to like?

Shampoo bar

De shampoo bar is een shampoo in vaste vorm. De ronde vorm zorgt ervoor de bar niet in je haar blijft hangen bij gebruik. Onze shampoo bars kan je krijgen met een handig blikje. Zo kan je ze zonder problemen in je toilettas vervoeren. Je vind een shampoo bar voor jouw haartype hier.

Conditioner bar

Ook aan conditioner hebben we gedacht. Net als de shampoobar zijn ze rond, zodat je geen weerstand ondervind tijdens het gebruik. We hebben twee heerlijk, voedende varianten voor jou beschikbaar die je hier vind [link] en met of zonder blikje kunt aanschaffen.

Body bar

Terug van weggeweest is het blok zeep. Ook deze kan je bij ons krijgen in een blikje, zodat je hem zonder problemen kunt meenemen. Hou je van scrubben, dan vind je hier onze zeep met ingebouwde loofah. Super handig op vakantie, maar ook voor thuis.

Verder is het ook mogelijk om andere cosmetica te vervangen, zoals tandpasta, deodorant en zelfs bodylotion.
Waar kan jij echt niet zonder? Wij durven te wedden dat ook daar een goed alternatief voor te vinden is!

Lees meer blogs

Chat met Kelly
1
Hallo 👋🏼
Mocht je vragen hebben, start dan eenvoudig een whatsapp gesprek met me 🌱