Betaal via Ideal, Paypal of Bancontact

Gratis Verzending In NL Boven 250,-

3 tips bij het kopen van shampoo

Juiste shampoo kopen?

Je kunt shampoo kopen of je kunt shampoo kopen die bij je past. Daar zit een verschil in, het verschil tussen een stralend kapsel of een droge hooiberg. Wij geven je drie tips voor het kopen van de juiste shampoo, zodat jij iedere dag kunt stralen.

Kies de juiste shampoo voor jouw haar!

1 Kies één die bij je past

Niets is zo vervelend als pluizend of futloos haar. De juiste shampoo kan je haar optimaal ondersteunen. Het gebruik van een verkeerde shampoo kan zorgen voor een droge, jeukende hoofdhuid, snel vet wordend haar, droog, pluizend haar en haar dat sneller splijt. Met de juiste shampoo hoef je maar een of twee keer per week je haar te wassen en is het bijpunten van je haar minder vaak nodig. Geen enkele reden dus om niet te kiezen voor een shampoo die bij jouw haar past.

Shampoo

 

Haar wassen

2 Compact

De één vind een grote voordeel fles handig, de ander liever een kleine of juist een shampoo bar. Met een groot gezin, is zo’n grote voordeel fles shampoo natuurlijk erg handig, mits het geschikt is voor alle haartypes in het gezin.
Als je veel reist, dan is een shampoo die klein en compact is een goede optie. Daarnaast is een shampoo bar niet vloeibaar, dus mag ook nog mee als handbagage. Super handig voor bijvoorbeeld een stedentripje. Maar ook als je een kleine badkamer hebt, is zo’n compacte shampoo bar erg handig.

3 Geur

Klinkt misschien voor de hand liggend, maar een lekker ruikende shampoo helpt ontspannen tijdens het douchen. Het is echt even een momentje voor jezelf en dat moet je koesteren in deze drukke tijden. Een shampoo die je niet lekker vind ruiken, helpt daar niet bij.

Douche je vaak ‘s morgens, dan kan een shampoo met een frisse geur je helpen de dag actief te starten. Je kunt hierbij denken aan een groene shampoo met de geur citrusvruchten of mint/munt.
Douche je liever vlak voordat je naar bed gaat, dan kan een shampoo met een geur van lavendel, rozen of katoen je helpen ontspannen.

Lees meer blogs

Chat met Kelly
1
Hallo 👋🏼
Mocht je vragen hebben, start dan eenvoudig een whatsapp gesprek met me 🌱