Betaal via Ideal, Paypal of Bancontact

Gratis Verzending In NL Boven 250,-

Natuurlijk je haar blonderen

3 tips voor natuurlijk je haar blonderen

Wij geven je de beste tips om natuurlijk je haar te blonderen! De zomer komt er weer aan, en daar hoort natuurlijk een zomerse coupe bij. Als je al blond haar hebt is een perfecte sun kissed look helemaal leuk. Dankzij de zon word je haar in de zomer al lichter, maar we willen de zomer beginnen met een extra lichte look. Blonderen met chemische middelen zoals peroxide is schadelijk voor je haar. Je haar droogt uit en breekt sneller. Een goede reden om te kiezen voor blonderen op een natuurlijke manier. Maar hoe pak je dit aan? Er zijn verschillende middeltjes die beter zijn voor je haar. Lees snel verder voor onze top 3 tips voor natuurlijk blonderen!

Haar blonderen tip 1 – citroensap

Citroensap is misschien wel de bekendste manier op je blonde haar nog verder natuurlijk te blonderen. Citroensap bevat een zuur dat je haar natuurlijk bleekt. Deze tip is extra geschikt voor mensen met vet haar! Citroensap droogt je haar namelijk ook een beetje uit. We raden je dan ook aan om na een behandeling met citroensap je haar te verzorgen met een voedend masker. En heb je al droog haar van jezelf? Dan is deze tip voor natuurlijk blonderen misschien niet het meest geschikt voor jouw haar. Herhaal de behandeling iedere week voor een blijvende zomerse look!

natuurlijk haar blonderen met citroensap

Haar blonderen tip 2 – kamillethee

Ook kamillethee is een ideale manier om je haar natuurlijk te blonderen. Veel mensen kennen kamillethee als antibacterieel en rustgevend, maar het is dus ook nog licht blekend. Helaas is simpelweg kamillethee drinken niet genoeg om je haar te blonderen. Tijd om het water te koken!

Hoe kun je jouw haar natuurlijk blonderen met kamillethee?

  • Doe ongeveer 5 theezakjes in het water en laat het rustig afkoelen.
  • Doe de thee in een spuitfles en schud goed.
  • Spray tot je hele haar nat is en zoek een plekje in de zon om te relaxen!

Neem na ongeveer een half uurtje in de zon een heerlijk frisse douche en geniet van je sunkissed lokken! Je kunt deze tip herhalen tot je helemaal tevreden bent over je blonde kleur.

Haar blonderen tip 3 – zeezout

Een weekje zon en zee en je haar heeft een prachtig natuurlijk geblondeerd resultaat! Helaas hebben we niet allemaal een zee in de achtertuin en ook de zon schijnt in ons kikkerlandje niet altijd… Dan is er nog steeds een oplossing! Natuurlijk blonderen met zeezout doe je zo:

  • Maak een papje met een eetlepel zout en een half kopje water.
  • Smeer het mengsel in je haar en laat het 20 minuten intrekken.
  • Spoel daarna je haar goed uit. Zout droogt je haar en hoofdhuid namelijk uit. – Wees daarom extra lief voor je haar en gebruik na het wassen een hydraterend masker.

Ook deze tip kun je iedere week herhalen tot je jouw ideale blonde look hebt bereikt!

Zo is natuurlijk je haar blonderen een eitje!

Om je haar natuurlijk te blonderen kun je dus gebruik maken van citroensap, kamille thee en zeezout. Vind je dit toch allemaal iets te veel gedoe? Met onze Shampoo Bar Yellow kun je haar ook natuurlijk blonder maken, bekijk hem hier!

Lees meer blogs

Chat met Kelly
1
Hallo 👋🏼
Mocht je vragen hebben, start dan eenvoudig een whatsapp gesprek met me 🌱