Betaal via Ideal, Paypal of Bancontact

Gratis Verzending In NL Boven 250,-

Mini’s voor op reis

We mogen weer: op reis. Met de auto of het vliegtuig kunnen we weer de grens over of toch besluiten om in eigen land op vakantie te gaan. De welbekende hotel zeepjes en shampoo zijn ook ideaal voor op reis. Maar waarom je mini shampoo mee op reis dient te nemen lees je hieronder.

Als we met het vliegtuig gaan, nemen we steeds vaker alleen handbagage mee, maar daar zijn regels aan verbonden. Zo zijn er beperkingen op vloeistoffen en laat nou vooral veel van de cosmetica in vloeibare vorm verkrijgbaar zijn. Dus hoe ga je nu die shampoo meenemen? Of je conditioner? Je douchegel? Of kies je ervoor om het dan maar op vakantie te kopen? Dat kan, maar je kunt ook kiezen voor onderstaande mini producten in vaste vorm, zoals onze:

  • Shampoo bar;
  • Conditioner bar;
  • Blok zeep.

Naast onder andere de Etos mini’s, zijn mini’s dus ook bij ons verkrijgbaar. De mini’s voor op reis zijn kleiner, waardoor ze minder ruimte in nemen en werken net zo goed of zelfs beter dan de vloeibare producten. Ook doe je er gemiddeld langer mee dan met hun vloeibare tegenhanger. What not to like?

 

Shampoo bars mee op reis?

De shampoo bar is een shampoo in vaste vorm. De ronde vorm zorgt ervoor de bar niet in je haar blijft hangen bij gebruik. Onze shampoo bars kan je krijgen met een handig blikje. Zo kan je ze zonder problemen in je toilettas vervoeren. Zo heb je jouw ideale mini shampoo mee op reis.

Een conditioner bar mee op reis?

Ook aan conditioner hebben we gedacht. Net als de shampoo bar zijn ze rond, zodat je geen weerstand ondervind tijdens het gebruik. We hebben twee heerlijk, voedende varianten voor jou beschikbaar die je met of zonder blikje kunt aanschaffen.

Zeep mee op reis?

Terug van weg geweest is het blok zeep. De hotelzeepjes kun je ook bij ons krijgen. Althans, in dezelfde grootte. Ook deze kan je bij ons krijgen in een zeep blikje, zodat je hem zonder problemen kunt meenemen. Hou je van scrubben, dan kun je ook kiezen voor onze zeep met ingebouwde loofa. Super handig op vakantie, maar ook voor thuis.

Verder is het ook mogelijk om andere cosmetica te vervangen, zoals tandpasta, deodorant en zelfs bodylotion.
Waar kan jij echt niet zonder? Wij durven te wedden dat ook daar een goed alternatief voor te vinden is!

Mini's

Lees meer blogs

Chat met Kelly
1
Hallo 👋🏼
Mocht je vragen hebben, start dan eenvoudig een whatsapp gesprek met me 🌱