Betaal via Ideal, Paypal of Bancontact

Gratis Verzending In NL Boven 250,-

In Drie Stappen Je Gezicht Scrubben

De huid van je gezicht zou je goed moeten verzorgen. Je wast je gezicht, je verwijdert iedere avond zorgvuldig make-up en gebruikt een goede dag- en nachtcrème. Maar die gevoelige huid scrubben, dat vinden we vaak toch wat eng. Gelukkig is dat nergens voor nodig. Lees hier hoe je in drie stappen je gezicht kan scrubben voor een  stralende huid.

Scrubs vervangen door natuurlijke varianten zijn makkelijke stappen om bij te dragen in de transitie naar een plastic-vrijere leefomgeving.

# 1 Voordat Je Gaat Scrubben

De gezichtshuid is gevoelig, waardoor je beter niet kunt scrubben met dezelfde scrubs die je voor de rest van je lichaam gebruikt. Gebruik een speciale scrub voor je gezicht, zonder plastic natuurlijk, of
je kiest voor een van onze natuurlijke konjac sponzen of loofah sponzen die bij je huidtype past.
Scrub bij voorkeur in de avond, zodat je huid de tijd heeft om te herstellen.
Maak je huid eerst nat, voordat je gaat scrubben.

Loofys-konjac-plant
Konjac Plant – de wortels van deze plant worden vermalen tot de scrub

# 2 Srubben Maar!

Indien je gebruikt maakt van een scrubcrème of ander scrub die je smeert, breng je deze aan op je voorhoofd, wangen en kin. Vanuit daar masseer je de scrub naar de rest van je gezicht. Ontwijk hierbij de gevoelige huid rondom ogen en je lippen. Tijdens het masseren maak je ronddraaiende bewegingen. Dit doe je ook wanneer je gebruik maakt van een konjac spons. Druk zetten is niet nodig, wees lief voor je gezicht. Spoel, als je klaar bent, je gezicht goed af om alle scrubdeeltjes en vuil te verwijderen.

Voelt je huid branderig of trekkerig aan na het scrubben? Dan heb je een scrub gebruikt die te agressief is voor je huid. Kies de volgende keer een zachtere scrub.

# 3 Nazorg

Na een scrub beurt neemt de huid beter crèmes op, ideaal moment dus op je huid te vertroetelen en je gezicht in te smeren met een heerlijke, voedende crème. Scrub je gezicht niet te vaak, 1 tot 2 keer per week is voldoende. Heb je een gevoelige huid, houdt het dan bij maximaal 1 keer per week. Je huid heeft tussen de scrub beurten door tijd nodig om te herstellen.

Lees meer blogs

Chat met Kelly
1
Hallo 👋🏼
Mocht je vragen hebben, start dan eenvoudig een whatsapp gesprek met me 🌱