Betaal via Ideal, Paypal of Bancontact

Gratis Verzending In NL Boven 250,-

Tandpoeder

Vegan Dierproefvrij Palmolievrij Plasticvrij Handgemaakt in Europa
Vegan Dierproefvrij Palmolievrij Plasticvrij Handgemaakt in Europa Body Bars

Waarom kiezen voor tandpoeder?

Door over te stappen op plasticvrije tandpoeder verminder je
jouw plasticafval aanzienlijk en draag je actief bij aan het verminderen van de plasticvervuiling. In plaats van de traditionele tandpastatubes, die vaak moeilijk te recyclen zijn vanwege hun combinatie van plastic en aluminium, wordt onze plasticvrije tandpoeder geleverd in een milieuvriendelijke verpakking. Doordat het bakje is gemaakt van aluminium is het 95% recyclebaar en kan het zelfs hergebruikt worden voor andere doeleinden.

Daarnaast is de tandpoeder gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten zoals calcium en kaolin klei, die helpen bij het verwijderen van tandplak. Daarnaast zorgt de toevoeging van pepermuntolie in het tandpoeder voor een frisse adem na elke poetsbeurt. Dit betekent dat je niet alleen een duurzame keuze maakt voor het milieu, maar ook zorgt voor de gezondheid en frisheid van je mond.

tandpasta

Hoe gebruik je tandpoeder?

1. Maak je tandenborstel vochtig. Zorg ervoor dat de borstelharen licht vochtig zijn en niet te nat is om klontvorming in de tandpoeder te voorkomen.

2. Dip de vochtige tandenborstel in het tandpoeder. Neem een kleine hoeveelheid tandpoeder op de borstel.

3. Poets je tanden zoals je gewend bent.

4. Spoel je mond grondig. Spoel je mond goed met water om het tandpoeder en eventuele tandplak weg te spoelen.

Dat is het! Volg deze stappen om je tanden effectief en op een plasticvrije manier te reinigen met tandpoeder. Vergeet niet om regelmatig je tandenborstel te vervangen en te genieten van een stralende glimlach en een frisse adem.

IMG_3116

Overstappen naar plasticvrije verzorging?

Tover je verzorgingsritueel om en maak gebruik van plasticvrije, duurzame, en natuurlijke badkamer producten. Goed voor jou en goed voor de wereld. Sluit jij je ook aan bij Loofy’s?

Overstappen naar plasticvrije verzorging?

Tover je verzorgingsritueel om en maak gebruik van plasticvrije, duurzame, en natuurlijke badkamer producten. Goed voor jou en goed voor de wereld. Sluit jij je ook aan bij Loofy’s?

LOOFY'S verzorging

Vegan - Dierproefvrij - Palmolievrij - Plasticvrij - Handgemaakt in Europa

Chat met Kelly
1
Hallo 👋🏼
Mocht je vragen hebben, start dan eenvoudig een whatsapp gesprek met me 🌱