Veel gestelde vragen

Vraag & Antwoord

Heb je brandende vragen of wil je gewoon meer weten over Loofys? Lees dan hier onze meest gestelde vragen.

Verder mag je ons altijd mailen, bellen of het contactformulier invullen. We beantwoorden dit meestal gelijk en anders maximaal binnen 24 uur.

Hoe snel versturen jullie mijn bestelling?

Wij versturen elke bestelling die voor 16:00 uur besteld is, diezelfde dag met PostNL. De postbodes van PostNL bezorgen dit de volgende werkdag bij jou thuis

Raak niet in paniek. Alhoewel je ons voornamelijk online ziet, zitten er mensen met vlees en bloed achter dit merk. Wij gaan ervan uit dat al onze bestellingen met veel enthousiasme wordt ontvangen. Mocht er onverhoopt toch sprake zijn van teleurstelling, dan doen wij hier niet moeilijk over. Tot twee weken na ontvangst van het product kan dit ongemotiveerd geretourneerd worden.

Onze producten zijn met uiterste zorg gemaakt waardoor wij ervan uit gaan dat garantie niet nodig is. Mocht u onverhoopt toch minder tevreden zijn over de producten, neem dan alsjeblieft contact op via het contactformulier. Wij zijn ervan verzekerd dat we er dan alsnog uitkomen 🙂

Wij hebben persoonsgegevens nodig om de bestellingen te versturen en gaan hier erg zorgvuldig om. De plekken waar dit bewaard wordt, is extra beveiligd waardoor onbevoegde mensen hier niet over kunnen beschikken.

Meningen horen we graag, ook wanneer deze negatief zijn. Vaak groeien we alleen maar harder door eerlijke meningen van onze klanten, dus deel het vooral met ons! Dit kan via een simpel whatsapp bericht of via het contactformulier hieronder.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.