Betaal via Ideal, Paypal of Bancontact

Gratis Verzending In NL Boven 250,-

Poetsen met een goed gevoel

'wat als het wél lukt'

Poets je tanden bloot, poets je tanden schoon en dan met een goed gevoel! Deze stijlvolle borstels zorgen ervoor dat je jouw dag begint met een stralende lach. De bamboe tandenborstels zorgen voor een goed gevoel omdat je hiermee dagelijks het verschil maakt in het verminderen van jouw plasticafval. Daarnaast doneer je bij de aankoop van een tandenborstel ook een tandenborstel aan een dak- en thuisloze in Nederland! En daarmee laat je je omgeving ook weer lachen 🙂

plasticvrij
%
vissen blij
+
poetsbeurten
gingen je voor

Klaar om je tanden te laten stralen?

lekker poetsen

De tandenborstel is eco-vriendelijk waardoor deze veilig te gebruiken is. De bamboevezels zijn zacht zodat deze je tanden niet beschadigen. De tandenborstel poetst elke tand stralend schoon en niet alleen bij jezelf, want voor elke verkochte tandenborstel schenkt Loofy’s er één aan een daklozen in Nederland. Dus samen poetsen we Nederland schoon 🙂

Tandenborstel

De tandenborstel van Loofy’s is niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor de natuur. Het handvat is gemaakt van bamboe; bamboe is een snelgroeiende grassoort die van nature antibacteriële eigenschappen- en een zelfreinigend vermogen heeft. Door het zelfreinigende vermogen is de tandenborstel super hygiënisch en zeer geschikt om dagelijks te gebruiken.

De tandenborstel is eco-vriendelijk waardoor deze veilig te gebruiken is. De bamboevezels zijn zacht zodat deze je tanden niet beschadigen. De tandenborstel kan gemiddeld 3 á 4 maanden gebruikt worden.

Specificaties

Haartjes: De haartjes van de tandenborstel zijn gemaakt van nylon.

Handvat: Door een speciaal proces is het handvat van de tandenborstel bewerkt waardoor het water-resistent is geworden.

Verpakking: De bamboe tandenborstel wordt volledig vrij van plastic verpakt. Het verpakkingsmateriaal bestaat uit papier en karton van FSC gekeurd hout. Daarnaast wordt er alleen bio-inkt gebruikt voor het bedrukken van de verpakkingen.

Extra informatie

De tandenborstels van Loofy’s zijn gemaakt van bamboe waardoor de tandenborstels voor een groot deel opgenomen kunnen worden in de biologische kringloop. Dit kan bijvoorbeeld door het handvat te laten composteren, waardoor de bamboevezels worden omgezet in compost. 

Kwaliteit

De kwaliteit van de tandenborstel is vergelijkbaar aan de plastic varianten. De tandenborstel gaat net zo lang mee en is net zo stevig in gebruik. Wij zijn er zelf van overtuigd dat de tandenborstel van bamboe beter voor je is. Wanneer er microdeeltjes (door gebruik) afbrokkelen in je mond, zijn bamboe vezels vele malen beter voor je dan de micro-plastics.

Milieu informatie

Na verluidt slingeren er in de oceaan ongeveer 1 miljard plastic tandenborstels. Deze belanden (soms na lange omwegen) in de oceaan omdat veel mensen tandenborstels laten ‘rondslingeren’. Ze worden argeloos over de schouder gegooid of ze worden letterlijk in de oceaan gedumpt. 

Dat klinkt in onze oren nou niet bepaald als een feestje en daarom vinden wij dat het anders kan en anders moet!

Ik heb de tandenborstel gekocht. Ik heb hem nu al een zo'n twee maanden en de haartjes zijn nog steeds goed. Deze ga ik zeker weer kopen!
Bettina
Chat met Kelly
1
Hallo 👋🏼
Mocht je vragen hebben, start dan eenvoudig een whatsapp gesprek met me 🌱