Betaal via Ideal, Paypal of Bancontact

Gratis Verzending In NL Boven 250,-

Onze ingrediënten

Onze shampoos

Onze collectie wordt met uiterste zorg samengesteld om ervoor te zorgen dat jij jouw dagelijkse moment van rust en een goed gevoel ervaart. Tijdens het samenstellen van de collectie ligt onze focus op 100% plastic vrije producten, daarnaast zorgen we voor een zo puur mogelijk product.

Onze shampoos hebben verschillende ingrediënten om jouw haren te laten stralen. Samen met onze producenten zijn wij op zoek gegaan naar een zo puur als mogelijke shampoo. De shampoo moet allereerst doen waar het voor bedoeld is, namelijk het schoon maken van jouw lokken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat het handzaam in gebruik is en natuurlijk een heerlijke geur afgeeft. Wij zijn daarom trots dat we de perfecte combinatie tussen deze factoren gevonden hebben in onze nieuwe shampoobars. 

Ohja: tijdens het wassen geven onze shampoos een stevige schuim vrij waardoor je jouw haren in alle hoekjes en gaatjes kan boenen. Wel zo’n fijn gevoel toch? 

Natúúrlijk

Vastberaden in ons doel, flexibel in de manier waarop.

Het doel van Loofy’s is om een merk op de markt te zetten die veel dingen weer natúúrlijk maakt. Zoals je misschien gemerkt hebt, houden wij niet zo van dagelijks plastic gebruik. Wij denken vaak dat het anders kan en gaan net zolang door totdat we gevonden hebben wat we zochten. 

Onze grootste speerpunt is dat we alles plastic vrij willen, zowel in de productie als in het verkoopproces. Daarnaast verkopen we producten met een zo eerlijk mogelijke ingrediënten. Mocht je alsnog twijfelen over bepaalde ingrediënten of wil je er simpelweg meer informatie over weten? Stuur ons dan een berichtje.

Wij willen namelijk (natúúrlijk) álle lokken laten stralen.

Chat met Kelly
1
Hallo 👋🏼
Mocht je vragen hebben, start dan eenvoudig een whatsapp gesprek met me 🌱