Betaal via Ideal, Paypal of Bancontact

Gratis Verzending In NL Boven 250,-

NATUURLIJKE MINI'S

NATUURLIJKE MINI'S

Hoe je het product gebruikt

Breng de shampoo aan op nat haar. Je kunt de shampoo rechtstreeks op het haar wrijven en een goede massage geven. Als de shampoo bar goed schuimt heb je genoeg gebruikt voor deze wasbeurt. Spoel de shampoo goed uit. Bewaar de vaste shampoo op een droge, goed geventileerde plaats.

Ingrediënten

Hier kan je de ingrediënten van alle mini’s vinden. 

Beschrijving

Een kleinere versie van de Shampoo bar van Loofy’s. De shampoo is vegan en is handgemaakt in Europa. De mini shampoo bar is voor elk haartype te gebruiken.

Waar je ons kunt vinden

Notiz Hotel in Leeuwarden en LOOFY’S slaan de handen in één en zetten gezamenlijk een grote stap in de hotelbranche. Met het doel om zo min mogelijk plastic en ander afval te gebruiken is er een samenwerking ontstaan tussen het moderne en eigentijdse Notiz Hotel enplasticvrije cosmeticamerk Loofy’s. Leuk detail, de eigenaresse van het merk is in 2017 zelf afgestudeerd aan NHL Stenden, waar Notiz Hotel onderdeel van uitmaakt.

In alle badkamers van Notiz Hotel liggen onze shampoo-, conditioner- en body bars. Daarnaast zijn deze zepen ook te koop in de lobbyshop van Notiz Hotel.

Ook Natuurlijke Mini's in uw hotel willen hebben?

Andere gerelateerde producten

Chat met Kelly
1
Hallo 👋🏼
Mocht je vragen hebben, start dan eenvoudig een whatsapp gesprek met me 🌱