Betaal via Ideal, Paypal of Bancontact

Gratis Verzending In NL Boven 250,-

Herkomst

Herkomst

De producten in onze collectie worden met veel zorg samengesteld. Loofy’s werkt met verschillende producenten om samen een volledig plastic vrije keten na te streven. De samenwerkingen zijn gebaseerd op vertrouwen, duurzaamheid en kracht. Gebundelde krachten zorgen voor échte verandering en verbinding. Want samen kunnen we echt een verschil maken.

Loofy’s wil de keten van binnenuit veranderen. Door de producenten aan het denken te zetten en het vraagstuk breder te trekken maakt Loofy’s nu al een groot verschil. Dit kan alleen nog maar sneller groeien naar mate Loofy’s groeit en dus meer macht krijgt binnen de keten.

Natuurlijk

Onze droom is dat alle producten die wij dagelijks gebruiken, in onze achtertuin te laten groeien en produceren. De realiteit is echter anders. Onder invloed van de verschillen in de wereld, zijn wij – als consumenten – gewend geraakt aan bepaalde gemakken en prijzen. Daarnaast worden sommige producten simpelweg niet in de buurt gemaakt.

Wij kiezen onze producenten met zorg en willen alleen samen werken wanneer er een plasticvrije keten wordt nagestreefd. Voor ons is dit zó belangrijk dat dit een doorslaggevende factor in een samenwerking is.

Heb je specifieke vragen over onze producenten, neem dan contact met ons op. 

Chat met Kelly
1
Hallo 👋🏼
Mocht je vragen hebben, start dan eenvoudig een whatsapp gesprek met me 🌱