Betaal via Ideal, Paypal of Bancontact

Gratis Verzending In NL Boven 250,-

NATUURLIJK NIEUW

'wat als het wél lukt'

Gift Box ‘Natuurlijk Nieuw’ is voor iedereen die van nieuwe en vooral natuurlijke veranderingen houdt. De gift box zorgt ervoor dat je een grote stap kan maken in jouw dagelijkse nieuwe verzorging. Deze gift box bevat producten om jouw dagelijkse scrub momenten in één klap 100% plantaardig maakt. Onze natuurlijke konjac gezichtsscrub zorgt voor een verzorgende lichte peeling en onze body-scrub zorgt ervoor dat het je bloedsomloop stimuleert, Doordat er al zeep in deze scrub verwerkt zit, heb je verder niks meer nodig!

 

Ons zeep rekje is volledig van bamboe, net als onze wattenstaafjes, met een topje van organisch katoen.

%
plasticvrij
+
vissen blij
gingen je voor

Geef cadeautjes waar jij achter staat.

Shampoo Bar Houder
zeepzakje
body scrub mixed pleasure navulling

Geef bewust

Voor wie écht verandering wil. Deel jouw eigen normen en waarden met anderen door cadeautjes te geven waar je echt achter staat. Met dit geschenkset steel jij de show op een zakelijk event, een afscheidsborrel of op een verjaardag . 

OVER GESCHENKSET NATUURLIJK NIEUW

Er zwerven miljoenen tandenborstels en wattenstaafjes in de oceanen. Deze producten richten veel schade aan de natuur; levende organisme zien deze producten als voedsel waardoor ze geen voedzame waarden binnenkrijgen, met alle gevolgen van dien. 

Veel levende organisme zoals plankton eten veel nano- en microplastics met als gevolg dat ze misvormde nakomelingen krijgen of zelfs sterven. Plankton staat aan het begin van de voedselketen, ook van de voedselketen van de mens. 

Loofy’s streeft naar een plasticvrije badkamer door producten aan te bieden die 100% plasticvrij zijn, óók qua verpakking. 

Extra informatie

De tandenborstels van Loofy’s zijn gemaakt van bamboe waardoor de tandenborstels voor een groot deel opgenomen kunnen worden in de biologische kringloop. Dit kan bijvoorbeeld door het handvat te laten composteren, waardoor de bamboevezels worden omgezet in compost.

Wattenstaafjes van plastic zijn één van de producten die naar alle waarschijnlijkheid vanaf 2021 verboden zullen worden. Vaak belanden de wattenstaafjes in de zee, dit komt doordat veel mensen ze meespoelen in het toilet. Hierdoor worden de staafjes niet op de juiste wijze opgeruimd. Dieren die in de zee leven kunnen deze wattenstaafjes aanzien voor voedsel. Dit plastic voedsel heeft geen voeding waardoor het niet zal verteren en in de maag zal blijven zitten. Hierdoor is er minder ruimte over voor voedsel waar de dieren wél van kunnen leven. 

 

Kwaliteit

De kwaliteit van de tandenborstel is vergelijkbaar aan de plastic varianten. De tandenborstel gaat net zo lang mee en is net zo stevig in gebruik. Wij zijn er zelf van overtuigd dat de tandenborstel van bamboe beter voor je is. Wanneer er microdeeltjes (door gebruik) afbrokkelen in je mond, zijn bamboe vezels vele malen beter voor je dan de micro-plastics.

De wattenstaafjes zijn door het bamboe minder buigzaam dan wattenstaafjes die gemaakt zijn van plastic. Een groot voordeel van bamboe is dat het van nature antibacteriële eigenschappen en een zelfreinigend vermogen heeft. Door het zelfreinigende vermogen zijn de wattenstaafjes super hygiënisch.

Milieu informatie

Na verluidt slingeren er in de oceaan ongeveer 1 miljard plastic tandenborstels. Deze belanden (soms na lange omwegen) in de oceaan omdat veel mensen tandenborstels laten ‘rondslingeren’. Ze worden argeloos over de schouder gegooid of ze worden letterlijk in de oceaan gedumpt. 

Wattenstaafjes zijn een goed voorbeeld van een product dat één op één vervangen kan worden voor een duurzamere variant. Het wattenstaafje kan op dezelfde manier gebruikt worden als de plastic variant waardoor het makkelijk in gebruik is.

Dat klinkt in onze oren nou niet bepaald als een feestje en daarom vinden wij dat het anders kan en anders moet!

Chat met Kelly
1
Hallo 👋🏼
Mocht je vragen hebben, start dan eenvoudig een whatsapp gesprek met me 🌱