Betaal via Ideal, Paypal of Bancontact

Gratis Verzending In NL Boven 250,-

Natuurlijk Mooi

'wat als het wél lukt'

Natuurlijk mooi! Dat is alles wat je moet weten bij dit geschenkset. Met deze producten steel jij de show en zorg je ervoor dat iedereen voor natuurlijke schoonheid gaat. Kleine dingen vervangen door plasticvrije producten kunnen levens veranderen. Misschien ook wel die van jou 😉

%
plasticvrij
+
vissen blij
gingen je voor

Geef cadeautjes waar jij achter staat.

Geef bewust

Voor wie écht verandering wil. Deel jouw eigen normen en waarden met anderen door cadeautjes te geven waar je echt achter staat. Met dit geschenkset steel jij de show op een zakelijk event, een afscheidsborrel of op een verjaardag . 

Over geschenkset NATUURLIJK MOOI

Er zwerven miljoenen stukken plastic in de oceanen. Deze plastics richten veel schade aan de natuur; levende organisme zien deze producten als voedsel waardoor ze geen voedzame waarden binnenkrijgen, met alle gevolgen van dien. 

Veel levende organisme zoals plankton eten veel nano- en microplastics met als gevolg dat ze misvormde nakomelingen krijgen of zelfs sterven. Plankton staat aan het begin van de voedselketen, ook van de voedselketen van de mens. 

Loofy’s streeft naar een plasticvrije badkamer door producten aan te bieden die 100% plasticvrij zijn, óók qua verpakking. 

Specificaties

Inhoud: Konjac gezichtsscrub, shampoo green, shampoobarhouder van bamboe, tandenborstel van bamboe, tandenborstelhouder van bamboe. 
Verpakking op maat: Deze set kan qua verpakking worden aangepast zodat het past bij jouw moment. 
Keuze: Geef voorkeur aan een andere geur/kleur shampoo door bij ‘opmerkingen’ op de afrekenpagina.

Extra informatie

De tandenborstels van Loofy’s zijn gemaakt van bamboe waardoor de tandenborstels voor een groot deel opgenomen kunnen worden in de biologische kringloop. Dit kan bijvoorbeeld door het handvat te laten composteren, waardoor de bamboevezels worden omgezet in compost.

Er worden per minuut 1 miljard plastic flessen geproduceerd over de hele wereld. Dat dit mega getal een stukje minder mag worden, is één van de redenen geweest om het merk Loofy’s te starten. Vaak worden de plastic flessen éénmalig gebruikt waarna ze worden weggegooid. Deze lineaire vorm van consumeren kan ook anders; door bewuster na te denken over de plastic producten die dagelijks gebruikt worden, kan er stapje voor stapje verandering worden gemaakt.

Kwaliteit

De kwaliteit van de tandenborstel is vergelijkbaar aan de plastic varianten. De tandenborstel gaat net zo lang mee en is net zo stevig in gebruik. Wij zijn er zelf van overtuigd dat de tandenborstel van bamboe beter voor je is. Wanneer er microdeeltjes (door gebruik) afbrokkelen in je mond, zijn bamboe vezels vele malen beter voor je dan de micro-plastics.

De shampoobar is een harde ronde schijf die makkelijk in de hand ligt. Bij het gebruik geeft de shampoo stevig schuim af en daarbij komen heerlijke zoete geuren vrij. De shampoo bevat veel verschillende soorten plantenextracten die de haren van binnenuit voeden. De shampoo kan na gebruik in het doosje worden opgeborgen, een tip hierbij is om de bar eerst met de deksel open te laten drogen.

Milieu informatie

Na verluidt slingeren er in de oceaan ongeveer 1 miljard plastic tandenborstels. Deze belanden (soms na lange omwegen) in de oceaan omdat veel mensen tandenborstels laten ‘rondslingeren’. Ze worden argeloos over de schouder gegooid of ze worden letterlijk in de oceaan gedumpt. 

Door shampoo in een vaste vorm te gebruiken bespaar je per jaar gemiddeld zo’n 9 plastic flessen per persoon. Deze plastic flessen hoeven dus niet gemaakt worden waardoor er veel grondstoffen op hun eigen plek mogen blijven zitten. Daarnaast hoeven de flessen niet getransporteerd te worden, wat weer veel uitstootgassen bespaart. De shampoo-bar is tevens een stuk kleiner waardoor het vervoer veel efficiënter is.

Snelle en persoonlijke levering!
Anne- Marie
Chat met Nina
1
Hallo 👋🏼
Mocht je vragen hebben, start dan eenvoudig een whatsapp gesprek met me 🌱