Betaal via Ideal, Paypal of Bancontact

Gratis Verzending In NL Boven 250,-

Duurzaam brievenbus cadeautje kopen?

Zoek je een duurzaam brievenbus cadeautje die ook nog eens lekker ruikt? Zoek dan niet verder. Wij hebben het al voor je uitgezocht.

Wij hebben cadeautjes in alle soorten en maten en we hebben nog meer moois: het past namelijk ook nog eens gewoon door de brievenbus! (Dus dat scheelt dus weer verzendkosten;)) Een duurzaam brievenbus cadeautje is één van die leuke dingen om op te sturen. Hierdoor kan je op een makkelijke manier iemand verrassen! Bedenk maar eens hoe een lach om iemands mond krult wanneer er opeens een cadeau op de deurmat ligt! Wij denken graag met je mee, bedenk je vaak net te laat dat je vriendin morgen jarig is? Of zoek je last minute nog een leuk verjaardagscadeautje? Wij verzenden alle bestellingen die voor 16:00 uur binnenkomen gelijk dezelfde dag, dan is het morgen al in huis!

Voor elk moment het juiste cadeau

Een duurzaam brievenbus cadeautje voor elk moment. Zoek je bijvoorbeeld een klein cadeautje voor die ene vriendin die extra aandacht verdient? Of is je collega net geslaagd voor haar rijbewijs? Dan is een cadeautje per post een unieke manier om te laten weten dat je aan diegene denkt. Daarnaast zijn de brievenbus cadeaus duurzaam. De verpakkingen zijn helemaal plasticvrij en worden met de brievenbus post verzonden. Ook de inhoud van elk pakketje is 100% plasticvrij en vegan, zoals bijvoorbeeld onze plasticvrij shampoo of tandpoeder. Hierdoor brengt het dus op geen enkele manier schade aan mens, dier en milieu.

Alle bestellingen bij Loofy’s worden extra leuk ingepakt zodat de ontvanger een echt ‘wauw’ moment ervaart wanneer het pakketje opengaat. De bestelling wordt verpakt in vloeipapier met een bijpassende sluitsticker. Daarnaast kan je als verstuurder een persoonlijk berichtje achter te laten voor de ontvanger zodat er geen twijfel bestaat bij wie het vandaan komt. Andersom werkt dit natuurlijk ook, wanneer je geen berichtje plaatst wordt de bestelling anoniem verstuurd. Dit kan natuurlijk extra leuk zijn wanneer:

  • Sinterklaas in aantocht is,
  • wanneer je ongemerkt de kerstboom wilt vullen met unieke cadeaus
  • of wanneer je jouw geliefde wilt verassen tijdens Valentijn!

Regel dan stiekem dit cadeautje en een verrassing is gegarandeerd!

Kortom, bij Loofy’s kan je terecht voor allerlei soorten verassingen. Of je nu je buurvouw wilt verwelkomen in de nieuwe straat, je dochter tijdens haar zwangerschap extra wilt verwennen of jouw leuke vriend wil laten kennis maken met nieuwe producten. En voor wie iets zoekt wat hier niet tussen staat, app dan gerust even met ons of laat je mailadres achter voor meer info.

duurzaam brievenbus cadeautje kopen?
duurzaam brievenbus cadeautje bestellen

De leukste duurzame brievenbus cadeaus voor je collega's , medewerkers of relatie!

Loofys Brievenbus Cadeaus

Ben je nog op zoek naar originele en duurzame cadeaus die geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen? Bekijk dan onze cadeaupagina speciaal voor bedrijven!

Chat met Kelly
1
Hallo 👋🏼
Mocht je vragen hebben, start dan eenvoudig een whatsapp gesprek met me 🌱