Betaal via Ideal, Paypal of Bancontact

Gratis Verzending In NL Boven 250,-

Houd niet alleen jezelf, maar ook je medewerkers schoon

Wil jij je medewerkers een zeepje onder de riem steken?

Met de verschillende soorten zeep van Loofy’s kun je meer doen dan alleen jezelf schoon houden. Het biedt namelijk de mogelijkheid om een boodschap te sturen. Onze zeepjes zijn 100% plasticvrij, dus geen micro-plastics en geen plastic verpakkingen. Het is sinds kort ook mogelijk om zeepjes te versturen naar jouw (thuiswerkende) collega’s!

Een zeepje biedt meer dan alleen schoonheid, het is een manier om te zeggen dat je om elkaars schoonheid geeft en daarnaast bieden we de mogelijkheid om een gratis persoonlijke boodschap mee te sturen. De zeep met een persoonlijke boodschap kan al verstuurd worden v.a. vijf euro (ex). We kunnen naar wens extra’s bieden zoals een zeep-zakje of zeep-houders. We zijn een jong en energiek bedrijf waardoor we altijd open staan voor (te) gekke wensen en ideeën!

Wij kunnen excel bestanden verwerken waardoor het mogelijk is om honderden collega’s te verrassen! Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen en vragen je daarom het contactformulier in te vullen mocht je meer informatie willen!

ZEEP

✓ Handgemaakt
✓ Vrij van microplastic
✓ Hygiënische werking

ZEEP ZAKJE

✓ Optioneel
✓ Voor extra grip 
✓ Organisch katoen

BELEVING

✓ 100% plasticvrij 
✓ Snelle levering in overleg
✓ GRATIS persoonelijke boodschap van maximaal 140 woorden

Contactformulier

Dorien Loofy's

Over ons

Ik ben vastbesloten om de cosmeticamarkt voorgoed te veranderen. Wij bewijzen met Loofy's dat een 100% plasticvrije cosmetica-collectie kan. Help jij ons groeien?

Klantenservice

Waar kan je ons vinden

Chat met Kelly
1
Hallo 👋🏼
Mocht je vragen hebben, start dan eenvoudig een whatsapp gesprek met me 🌱