Betaal via Ideal, Paypal of Bancontact

Gratis Verzending In NL Boven 250,-
NOTIZ HOTEL EN LOOFY S SLAAN HANDEN IN EEN.

SAMENWERKING

Notiz Hotel in Leeuwarden en LOOFY’S slaan de handen in één en zetten gezamenlijk een grote stap in de hotelbranche. Met het doel om zo min mogelijk plastic en ander afval te gebruiken is er een samenwerking ontstaan tussen het moderne en eigentijdse Notiz Hotel enplasticvrije cosmeticamerk Loofy’s. Leuk detail, de eigenaresse van het merk is in 2017 zelf afgestudeerd aan NHL Stenden, waar Notiz Hotel onderdeel van uitmaakt.

In alle badkamers van Notiz Hotel liggen onze shampoo-, conditioner- en body bars. Daarnaast zijn deze zepen ook te koop in de lobbyshop van Notiz Hotel.

Loofy's en Notiz hotel.7

H0TELZEEPJES

Alle soap bars die in de kamers van Notiz Hotelliggen, worden geleverd door Loofy’s; een 100% plasticvrij cosmeticamerk, opgericht en gerund in Leeuwarden. Alle shampoos zijn 98% natuurlijk, 100% plasticvrij en volledig vegan. Lees meer over de ingrediënten en eigenschappen op de productpagina.

H0TELF0RMATEN

Alle hotelzeepjes en conditioners zijn zo ontworpen zodat ze twee a drie keer te gebruiken zijn. Hierdoor besparen we veel zeep, verpakking en daardoor overbodig afval. De zepen zijn eenvoudig op te schuimen om vervolgens in het haar of op de huid te wrijven. Ben je enthousiast geworden en wil je grotere verpakkingen? Neem dan een kijkje in onze collectie of in de lobbyshop van Notiz Hotel.

Geschenkset Serieus Schoon
Vorige slide
Volgende slide
Chat met Kelly
1
Hallo 👋🏼
Mocht je vragen hebben, start dan eenvoudig een whatsapp gesprek met me 🌱