Betaal via Ideal, Paypal of Bancontact

Gratis Verzending In NL Boven 250,-

Iets kleins veranderen, lijkt simpel en dat is het ook.

'wat als het wél lukt'

De Konjac gezichtsscrub is een luxe huidreiniging die ontwikkeld is door Japanners die al eeuwen geleden de kracht van de Konnyaku plant hebben ontdekt. Zo ontdekten ze dat de wortels van deze plant goed is voor  je huid omdat het dode huidcellen verwijderd en de aanmaak van nieuwe cellen stimuleert. Het resultaat is een frisse, goed doorbloede en zachte huid.

%
plasticvrij
+
vissen blij
dagen
gingen je voor

Klaar om je huid te laten stralen?

natuurlijk scrubben

De Konjac gezichtsscrub bevat 100 % natuurlijke ingrediënten en is rijk aan mineralen en antioxidanten. De Konnyaku plant is een vaste plant en groeit in het wild op grote hoogte. De Jappaners ontdekten dat de wortels van deze plant goed is voor je huid; door de wortels te malen en in een vorm te persen is deze handig in gebruik. Doordat de spons uit 100% natuurlijke materialen bestaat, is deze volledig biologisch afbreekbar.

Konjac gezichtsscrub

De konjac spons is 100% gemaakt van de wortels van de Konyakku plant. Deze Konyakku plant groeit het beste in een tropisch klimaat, waar het warm en vochtig is. Hierdoor ligt de oorsprong van deze eeuwen oude spons in China. Nog steeds wordt de spons veel gebruikt in Japan, Korea en China.

De Konjac spons biedt de mogelijkheid om je gezicht op een natuurlijke manier te reinigen. Hierdoor ontstaat er een mooie-, egale- en natuurlijke huid. De konjac spons is uitermate geschikt voor de reiniging van het gezicht. De lichte peeling geeft de huid een nieuwe stimulans waardoor de bloedcirculatie een boost krijgt.

Specificaties

Vegan: De konjac spons past in de vegetarische- en vegan lifestyle.

Inhoud: 30 gram.

Verpakking: De Konjac spons zit verpakt in een plasticvrije verpakking. Het verpakkingsmateriaal bestaat uit papier en karton van FSC gekeurd hout. Daarnaast wordt er alleen bio-inkt gebruikt voor het bedrukken van de verpakkingen.

Ingrediënten

100% plantaardige vezels van de Konyakku wortel

Extra informatie

De Konjac gezichtsscrub is een natuurproduct dat gemaakt is van tot meel gemalen wortels van de Konyakku plant. Nadat de spons samen met water in de ronde vorm is gedrukt wordt de spons gebakken. De spons blijft in gebruik ongeveer twee maanden intact. Wanneer de Konjac gezichtsscrub zijn werking verliest, brokkelt de spons langzaam af. Hierdoor is het mogelijk om de spons tot het einde te gebruiken.

Kwaliteit

Peeling en scrubs zijn één van de grootste boosdoeners wanneer het aankomt op de vervuiling van plastic. In veel scrubs zitten microplastics; deze microplastics worden soms met opzet door de fabrikant aan de producten toegevoegd omdat het een goedkoop scrub-middel is. Deze microplastics hebben het grote nadeel dat dit niet gezuiverd kan worden door waterzuiveringsinstallaties omdat de deeltjes veel te klein zijn. Hierdoor belandt het in ons drinkwater. In elke liter drinkwater, zit tenminste één microdeeltje plastic.

Milieu informatie

Teruggaan naar de basis en de natuur is vaak een grote stap in de goede richting.

De Konjac gezichtsscrub is een mooi voorbeeld van ‘teruggaan naar de natuur’ aangezien de spons van wortels van een plant wordt gemaakt. Dit heeft als groot voordeel dat deze volledig afgebroken wordt in de natuur. Hierdoor kan de spons nadat deze niet meer te gebruiken is, bij het organisch afval of compost worden achtergelaten.

Fantastisch product, gemakkelijk in gebruik en zacht en scrub/peelend tegelijk.
Jolanda
Chat met Nina
1
Hallo 👋🏼
Mocht je vragen hebben, start dan eenvoudig een whatsapp gesprek met me 🌱